НОЩУВКА  НА 08.12.2014  г.

Настаняването става в стаи по 2, 3, 4 и 5 легла , етажни санитарни възли и бани.

ПРАЗНИЧНА  ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТ "ЦИКЛАМИ" / на партера на хижата/

ДИСКОТЕКА 

Празничната вечеря включва: салата "Асорти",   пилешка пържола, кюфте, кебапче    гарнитура,  хляб, ядки 50 г , торта, ракия 100 г, минерална вода 0.5л, безалкохолно 1 брой. 

ЦЕНА за 1 куверт  35.00 лв.
Останалите нощувки преди и след 8 декември по 12 лв.

Запазването на куверти става със заплащане 50% от стойността им.

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК В ХИЖА "БАЧО КИРО" - ДРЯНОВСКИ МАНАСТИР
ХИЖА БАЧО КИРО
        Хижа Бачо Киро е разположена край Дряновския манастир на 293 м. н. в. Намира се на 300 м от манастира "Св.Архангел Михаил". Тя представлява масивна триетажна сграда с етажни санитарни възли и бани. Последният етаж е обновен. Отопление с електрически печки. Има туристическа столова, ресторант и безжичен интернeт. До сградата води асфалтов път, като пред хижата има голям паркинг. Сградата е водоснабдена и електрифицирана.
        Най-близкият изходен пункт е спирка Дряновски манастир на главния шосеен път между градовете Габрово и Дряново, както и железопътната спирка Дряновски манастир между гарите Дряново и Царева ливада, които са намират на четвърта главна линия Русе - Подкова.
        В хижата не се предлагат условия за самостоятелно приготвяне на храна!
Атмосфера / обстановка на хижата

       Хижата представлява масивна триетажна сграда със 75 легла в стаи  с 2, 3, 4, 6, 7 легла с вътрешни етажни умивални, бани и тоалетни, като има винаги топла вода. Сградата е водоснабдена, електрифицирана, отоплението е с електически печки. Разполага със столова и лавка. Пътят до хижата е асфалтиран, има паркинг.
Столова и Ресторант:
        На партера има туристическа столова за собствена храна с отопление печка с дърва и ресторант с климатик със сервитьорско обслужване с добре развита кухня. След 21.00 часа за посетителите в хижата се организира за по-голяма група дискотека с дисководещ.
Спорт и здраве:
  В хижата има възможност да се провеждат "училище сред природата", детски лагери, семинари и обучения по всяко време на годината.  
  Предлага се много добри условия за спортове. Околностите на курорта са подходящи за туризъм, ориентиране, радиозасичане, скално катерене и спелеология.  
  Възможностите за културен туризъм в региона са огромни. В близост се намира архитектурно-етнографски музей "Етъра", Соколски манастир и Боженци, които са разположени на няколко километра от хижата.
  В близост е пещера "Бачо Киро" и къмпинг "Стринава".
ДАТА НА ПРИСТИГАНЕ
ДАТА НА ЗАМИНАВАНЕ
ВЪЗРАСТЕН
(над 18г.)
МЛАДЕЖ
(12 - 18г.)
ДЕТЕ
(2 - 11,99г.)
БЕБЕ
(до 2г.)
E-MAIL ЗА КОНТАКТ
ТЕЛЕФОН: