Хотел " Фамилия " гр. Трявна

          Семеен хотел "Фамилия" се намира в централната част на Трявна и разполага с 40 места в 11 двойни стаи със спални, 3 двойни стаи с отделни легла, 1 луксозна двойна стая с отделни легла, 3 апартамента и 2 луксозни апартамента. Хотелът е тризвезден и във всяка стая и апартамент има климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, безжична безплатна интернет връзка. Апартаментите са оборудвани с мини-бар, а клиентите ни ползват безплатен рум-сървиз.

          
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

Двойна стая с отделни и общи легла.
Двустаен апартамент с луксозно обзавеждане и оборудване.
В банята има хидромасажна вана /джакузи/.
Обикновен апартамент
Заведения на хотел Фамилия

Към хотела, за гостите ни и за посетителите на града, работят кафе-бар "Фамилия" и ресторант, обезпечени с безплатен достъп до безжичен интернет. В семеен хотел "Фамилия" ще усетите гостоприемството на балканджии и традициите в качественото обслужване.


Атмосферата в ресторанта носи духа на възрожденска Трявна, пресъздадена с интересни снимки на знакови за града сгради и забележителности от ХІХ и началото на ХХ век. От фотоси на най-личните представители на населението на възрожденския ни град и известни в миналото тревненски фамилии, е видно традиционното за времето мъжко и дамско облекло.

Менюто в ресторанта е интересно, богато и разнообразно. Тук можете да вкусите специалитети от пъстърва, сафрид, лефер, цаца, сьомга. Препоръчваме Ви да опитате нашите кулинарни предложения, взаимствани от тревненската традиционна кухня.

.
Във винения лист ще намерите най-добрите български вина, а на ценителите на виното ще предложим качествени вина от Италия, Франция, Испания, Германия и Австрия, Калифорния, Аржентина и Чили, Нова Зеландия и Австралия, Южна Африка.

Всеки делничен ден предлагаме обедно меню със супи, готвени ястия, скара и десерти - на ниски цени, приготвени вкусно и поднесени бързо.

Предлагаме отстъпки при организиране на семинари, фирмени мероприятия и срещи, сватби.
Гости на хотела 10% отстъпка при консумация в ресторант "Фамилия".
Кафе бар
Тук, на чаша ароматно кафе, гостите ни могат да отдъхнат в спокойна и приятна обстановка. Както навсякъде при нас, в кафе-бара има достъп до безплатна безжична интернет-връзка!
Лятната градина
Лятната градина е отличното място за прохладни-те летни вечери. Клиентите ни могат да поръчват напитки и ястия от кафе-бара и ресторанта.
ЦЕНИ ЗА СЕЗОНА
ДАТА НА ПРИСТИГАНЕ
ДАТА НА ЗАМИНАВАНЕ
ВЪЗРАСТЕН
(над 18г.)
МЛАДЕЖ
(12 - 18г.)
ДЕТЕ
(2 - 12г.)
БЕБЕ
(до 2г.)
СЪОБЩЕНИЕ
E-MAIL ЗА КОНТАКТ
ТЕЛЕФОН:
НАСТАНЯВАНЕ
Цена за
помещение
Двойна стая /2 легла/
41 лв.
Двойна стая /2 легла/ с изглед към общината
49 лв.
  Апартамент /2 легла + 2 допълнителни/
64 лв.
  Апартамент с джакузи /2 легла + 2 допълнителни/
93 лв.
Единично настаняване
34 лв.
Единично настаняване с изглед към общината
39 лв.
Допълнително легло
10 лв.