Пишете ни през SKYPE Пишете ни през Skype на gap-tours Обадете се през SKYPE Обади се през Skype на gap-tours

Сподели с приятели
За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
+359 898 365 983
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

     Свети Константин и Елена е малък, по-скоро спокоен морски курорт, намиращ се на осем километра северо от град Варна, с хотели атрактивно разположени сред зеленина. Основана през 1946 година под името "Дружба", по-късно е преименуван на Свети Константин и Елена. Курортът предлава добри условия за летни почивки, въпреки че не толкова популярен колкото други курорти в страната. Той е предпочитана дестинация за по-възрастни туристи като все още има няколко почивни станции за пенсионирани държавни служители и членове на синдикатите. Свети Константин и Елена е известен с лечебните си минерални води и оздравителни процедури. Курортът разполага и с няколко нови хотела, с добро реноме, предназначени за по-млади туристи, но все пак курорта не е предлага много възможности за любителите на водните спортове и бурният нощен живот.
VIP
обява
СПА хотел Романс е раположен в самия център на най-стария Български черноморски курорт Св. Св. Константин и Елена. Хотелът предлага перфектни условия за бизнес пътувания, ваканция и почивка на море, срещи, конферентни мероприятия и сватбени тържества.
VIP
обява
Комплекс Сплендид предлага идеалната комбинация от хотелски условия и домашен уют чрез своите напълно обзаведени апартаменти с една или две спални, дневна с място за хранене и кухненски бокс, баня с вана и самостоятелна тераса.
VIP
обява
Хотел Аврора разполага със 105 стаи. Те са климатизирани и във всяка има телефон, телевизор с кабелна TV и минибар. Баните са комфортни, разполагат с биде, вана и сешоар. Стаите са с балкони и с красив изглед.