Пишете ни през SKYPE Пишете ни през Skype на gap-tours Обадете се през SKYPE Обади се през Skype на gap-tours

Сподели с приятели
web counter
Ученически лагер на планина в с. Шипково - едно незабравимо преживяване

    Курортът "Шипковски минерални бани" е разположен в непосредствена близост до село Шипково в подножието на северните склонове на Централна Стара планина на височина 680 метра над морското равнище. Тук извират три минерални извора, чиято вода влияе благоприятно при лечението на заболявания на: опорнодвигателния апарат, периферната нервна система, артрози, артрити, неврити, дископатии, плексити, състояния след фрактури на костите, хронични заболявания на стомашно-чревния тракт, както и на чернодробно - жлъчни такива. Минералната вода е с температура от 18C* до 38C*. На близко до базата се намира специализирана балнеолечебница с медицински персонал и открит минерален басейн, който функционира от 01.07 до 15.09, като точните дати на откриване и закриване се определят в зависимост от климатичните условия. Два от трите минерални източника са питейни, а третият е за външно ползване.
Климатът тук е мек със средни температури от +23C*  до +30C* през лятото и от -5C* до +8C* през зимата. Местността е хълмиста. Изобилстват боровите гори. Има прекрасна възможност за леки и приятни пешеходни екскурзии. Въздухът е винаги свеж и много-чист.
Курортът е на 190 км. от София, като изходният пункт е град Троян, от където  има удобна автобусна връзка до селото и до рехабилитационна база "Шипково".
За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

 ЛАГЕРИ
Забележка:
Застраховката е задължителна.
По заявка се организира транспорт.
Пакета важи за групи от 10 и над 10 ученика.
На всеки 10 ученика, 1 ръководител е безплатно с право на командировачно от 20 лв. на ден. Дете на ръководител ползва 50% отстъпка.
На всяка група се предоставя 1 безплатно място за медицински служител.

Ученическа база Шипково
ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА СЕЗОНА

Цената на пакета е 120 лева.
Пакета включва:
-        шест нощувки
-        шест пълни хранодни /закуска, обяд, вечеря/

Пакета започва с настаняване и вечеря и завършва
със закуска, обяд и освобождаване на базата.

За групи желаещи да почиват над 6 дни доплащат по 19 лв. за
всеки следващ ден.
Придружаващи възрастни заплащат по 28 лв. за пълен храноден.
Сградата е масивна, с парно отопление и капацитет 70 места в стаи с 2 и 3 легла със собствен санитарен възел. Разполага с помещения за Зелено училище - класни стаи, аудио и видео техника. Базата разполага с кафе- бар, игрална зала, тенис на маса, ски оборудване и обширен двор. Красивата природа и условията в базата допринасят за рационално съчетаване на учебната дейност с пълноценен отдих на децата, туризъм и спорт. Функционира целогодишно. Транспортните връзки се осъществяват с: Автобус или с влак до гр. Троян и от Троян до Шипково - с автобус.
ДАТА НА ПРИСТИГАНЕ
ДАТА НА ЗАМИНАВАНЕ
ВЪЗРАСТЕН
(над 18г.)
МЛАДЕЖ
(12 - 18г.)
ДЕТЕ
(2 - 12г.)
БЕБЕ
(до 2г.)
СЪОБЩЕНИЕ
ТЕЛЕФОН:
E-MAIL ЗА КОНТАКТ