ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."ТОДОР БАЛИНА"№20
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

          КОМПЛЕКС РОПОТАМО е разположен на 2 километра южно от град Приморско в Международният младежки център, по-известен като ММЦ Приморско. То е курортно селище, което се намира в южното черноморие на 50 километра от Бургас в залив между градовете Приморско и Китен. Дяволската река го разделя от град Приморско, а на юг вековна гора го дели от Китен. Тъй като ММЦ Приморско е разположен в залив, морето в комплекса е плитко, а водата топла. Част от селището е защитена територия, където могат да се видят характерните за Южното Черноморие пясъчни дюни.
             Комплекса е с изглед парк и представлява вили, апартаменти и мезонети, които отстоят на 50 метра от центъра на ММЦ и на 200 метра от бреговата ивица в парк с прохладна дъбова гора и естествена паркова растителност.

вили РОПОТАМО**

Всяка вила разполага:
С площ от 16 квадратни метра с една стая и кухня.
Стаята е обзаведена с 1 двойно, 1 единично и 1 допълнително легло - максимум за 4 човека и възможност за детска кошарка, 32" LED телевизор - SAT, телефон и клематик.
Кухня - oбзаведена с 2 ел.котлона, абсорбатор, хладилник, кухненски шкафове, мивка, кухненска посуда.
D/WC, собствено захранване с топла вода (ел. бойлер).
Пред вилата вие можете да релаксирате на прохладната тераса от 8 кв. м. с маса и три стола и наслаждавате на красивата паркова гледка.
Изхранване
Ресторант Ропотамо е на 350 метра от вилите с изградено барбекю, на което ще могат да се насладят 6 вечери в седмицата и майстор готвач, който Ви предлага обслужване на шведска маса според Вашето настроение, Вашия специален повод и индивидуален вкус с един богат спектър от ястия и деликатеси с които се оставете да бъдете впечатлени и изживейте неповторимо кулинарно удоволствие!

Спорт и фитнес
Стадион на 400 - 500 м. с 1 волейболно игрище, 1 баскетболно игрище, 1 футболно игрище, 3 тенис-корта, тенис на маса - срещу заплащане и нова анимационна сцена (140 кв.м.) с амфитеатър пред ресторант Форест бийч.
Фитнес и SPA услуги - SPA център Магнолиите - на 400 м. Басейн - голям и детски - срещу заплащане.

Услуги:
Безжичен интернет, сейф, факс, велосипеди под наем, билярд, картинг, електронни игри, интернет клуб 24 часа, поща, медицинска служба, мини-маркет, павилиони, дискотеки, пицарии, снек-барове, бистра, плажни заведения, аква-парк на 2.5 км., водни пързалки на 2 км., безплатен шатъл до град Приморско - 2 пъти на ден, такси.
вили РОПОТАМО - МЕЗОНЕТ**
Всяка вила разполага:
С разгъната площ от 53 квадратни метра на два етажа и снабдне с климатик.
I етаж
- 1 помещение, което включва спалня и кухненски блок.
Спалня с двойно легло QS, разтегателен диван, /максимум за 4 човека и възможност за детска кошарка/ , гардероб, работно бюро, 32" LED телевизор, /кабелна телевизия/, телефон.
Кухненски блок оборудван с хладилник, котлон, аспиратор, кухненска посуда, кухненски шкафове, кухненска посуда.
D/WC, душ - кабина, собствено захранване с топла вода (ел. бойлер).
II етаж
- Спалня с 2 отделни легла и 1 разтегателен фотьойл. /за 3 pax/
Пред вилата вие можете да релаксирате на прохладната тераса от 9 кв. м. с маса и три стола и наслаждавате на красивата паркова гледка.
РОПОТАМО - АПАРТАМЕНТ**

Обикновен апартавент:
Всеки апартамент разполага с 2 стаи с по 1 двойно, 1 единично, допълнително легло, гардероб, работно бюро, 32" LED телевизор, /кабелна телевизия/, телефон.
Кухненски блок оборудван с хладилник, котлон, аспиратор, кухненска посуда, кухненски шкафове, кухненска посуда.
D/WC, душ - кабина, собствено захранване с топла вода (ел. бойлер).
Пред апартамента вие можете да релаксирате на прохладната тераса от 9 кв. м. с маса и три стола и наслаждавате на красивата паркова гледка.

Времето в ММЦ Приморско
Апартамент - ЛОТОС**:
Всеки апартамент разполага с разгъната площ от 65 квадратни метра с три стаи, снабдни с климатик
за 6 лица +АС + хол - трапезария с кухненски кът оборудван с хладилник, котлон, аспиратор, кухненска посуда, кухненски шкафове, кухненска посуда. Стаите са снабдени с гардероб, работно бюро, 32" LED телевизор, /кабелна телевизия/ и телефон.
D/WC, душ - кабина, собствено захранване с топла вода (ел. бойлер).
Пред апартамента вие можете да релаксирате на прохладната тераса от 9 кв. м. с маса и три стола и наслаждавате на красивата паркова гледка.