https://plus.google.com/+MilenKasev/about?rel=author
За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
+359 898 365 983
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

    Вълеви къщи  са разположени в живописното планинско село Чифлик с надморска  височина 750 метра и отстоящо на 15 км. от град Троян. Селцето е в сърцето на Троянския Балкан, известно с лековитата си топла минерална вода подходяща за лечение на дихателните органи, опорно-двигателната система, неврологични, гинекологични и стомашно - чревни заболявания, както и кристално чистият въздух и множеството екопътеки, водещи до диви и защитени природни феномени и забележителности в Национален парк Централен Балкан.
Атмосфера и обстановка
     Двора е като райски кът не само за възрастните, но и за децата. Тук децата могат да си играят сред чист планински въздух. А за възрастните е обособен топъл  минерален басейн и джакузи, а до тях самостоятелна механа с маси и пейки, а срещу нея е разположено барбекю.
ЦЕНА ЗА СЕЗОНА

Цена за Двойка стая - 69 лв.
Цена за Студио - 88 лв.

Забележка: цените не включват закуска. В цената за нощувка са включени безплатно ползване на открит горещ минерален басейн, джакузи, безплатен паркинг, тераса с прекрасен изглед, барбекю - обособена механа за групи, за самостоятелно приготвяне, кабелна телевизия, мини бар, хладилник, термо кана, сешоар в банята, ютия и локално отопление.

Настаняване: след 14.00 часа (ако стаята е свободна, може и по-ранно настаняване)

Напускане: до 12.00 часа.
EN
Удобства / Комфорт
Къща №1:
- Студио 101: Студиото е със собствен самостоятелен вход. Студиото е с максимален капацитет от четири лица, настанени в комфортна двойна спалня и удобен разтегателен диван. На разположение на нашите клиенти са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и модерно оборудван самостоятелен санитарен възел. Капацитет 2+2 лица.

- Студио 102: Студиото разполага с двойно легло и диван и има възможност за допълнително настаняване и е с максимален капацитет от четири лица. Пейзажите, разкриващи се от терасата, ще останат един незабравим спомен за Вас. На разположение на нашите клиенти са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и самостоятелен санитарен възел, напълно оборудван за нуждите на гостите.

- Студио 103: Уютно обзаведено с модерна спалня и удобен разтегателен диван. От всякъде лъха спокойствие и тишина, които ще гарантират един незабравим престой. На разположение на нашите клиенти са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и напълно оборудван самостоятелен санитарен възел, обзаведен в топлата цветова гама на студиото. Капацитет 2+2 лица.
Комплекса предлага:
     Вълеви къщи е изграден от две къщи, които разполагат с 5 студия и 6 двойни стаи. Те са разположени в един двор снабдени с паркинг, джакузи, открит горещ минерален басейн, барбекю с външна  трапезария, беседка и механа с възможност за приготвяне на храна.

Механа:
Хотелският комплекс разполага с лятна градина и механа за самообслужване, като Ви предлагат според Вашето настроение, Вашия специален повод и индивидуален вкус един богат спектър за приготвене на ястия и деликатеси от Вашия майстор готвач обграден от кухненски бокс снабден с всичко необходимо, трапезаря и телевизор.
- Двойна стая 104: Стаята е уютно обзаведена в червената гама и разполага с двойно легло. Капацитетът и е от двама нощуващи. От терасата се открива невероятна гледка на Троянския балкан. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и модерно обзаведен общ санитарен възел със стая №105.
- Двойна стая 105: Стаята разполага с двойно легло и разтегателен фотьойл и има възможност за допълнително настаняване. Максималният капацитет е от трима нощуващи. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и модерно оборудван общ санитарен възел със стая №104. Капацитет 2+1 лица.
- Двойна стая 204: Стаята е уютно обзаведена в зелената гама и предразполага към спокойствие и релакс. Тя е с капацитет от двама нощуващи, настанени на удобно двойно легло. Тя предлага на своите клиенти тихото спокойствие и домашен уют, характерни за този балкански район. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и общ санитарен възел със стая №203.

- Двойна стая 205: Стаята разполага с двойно легло и разтегателен фотьойл и има възможносст за допълнително настаняване и е с капацитет от три лица. На разположение са кабелна телевизия, хладилник, термокана, локално отопление и общ санитарен възел със стая №206. Капацитет 2+1 лица.

- Двойна стая 206: Стаята разполага с двойно легло. Максималният капацитет е от двама нощуващи. На разположение на нашите клиенти са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и модерно обзаведен общ санитарен възел със стая №205.

Удобства / Комфорт
Къща №2:
- Студио 201: Модерното и уютно обзавеждане на спалнята и всекидневната предразполага за една чудесна почивка. От терасата ще имате възможност да се насладите на прекрасните Троянски изгреви, достойни за възхищение. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и самостоятелен санитарен възел. Банята е в цветовата гама на стаята и е напълно оборудвана. Капацитет 2+2 лица.

- Студио 202: Студиото разполага с двойно легло и диван и има възможност за допълнително настаняване. Максималният капацитет е от четирима нощуващи, настанени в комфортна двойна спалня и удобен разтегателен диван. Уютното и модерно обзавеждане, съчетани с тишината и спокойствието, са предпоставка за една незабравима почивка и релакс. От терасата на студиото ще можете да се насладите на прекрасните и незабравими гледки на Троянски балкан. На разположение на нашите клиенти са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и модерно оборудван самостоятелен санитарен възел. Капацитет 2+2 лица.

- Двойна стая 203: Стаята разполага с двойно легло и разтегателен фотьойл и има възможност за допълнително настаняване с максимален капацитет от трима нощуващи. Невероятната гледка, откриваща се от терасата, би спряла дъха на всеки, както през зимата, така и през лятото. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия, хладилник, термокана, ютия, сешоар, локално отопление и общ санитарен възел със стая №204. Капацитет 2+1 лица.