web counter
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

     Резервациии и настаняване в хотели и комплекси с минерална вода и СПА процедури в Павел баня. Местоположението, климатът и природните дадености в Павел баня обуславят идеални условия за вашата почивка чрез балнеоложки, културен, екологичен и селски туризъм.
     Град Павел баня e национален балнеоложки център. Градът е добил известност с лечебните си минерални води. Те се характеризират като слабоминерализирани, хипотермални, радоновои, силициеви и флуорни. От седемте естествени сондажни източника бликат минерални води с температура от 50 до 61 °C. Курортът е профилиран за лечение на дегенеративни и възпалителни ортопедични заболявания на опорно-двигателния апарат, състояния след травматични и ортопедични заболявания, дегенеративни, ставни и периставни възпалителни заболявания, заболявания на периферната нервна система – дискова болест, моно- и полиневрити, радикулити, заболявания на централна нервна система и др.

Хотел Алиса***
Хотел Алиса е новооткрит хотел, намиращ се в град Павел баня, известен с лечебните си минерални води и балнео процедури.
Наред с традиционната балнеология, гостите на хотела могат да се насладят на многобройни спа и релаксиращи процедури, вътрешен басейн с топла 36 градуса вада и зони за релакс.


Цена - 34 лв. отнасяща се за турист на ден.
Хотел Севтополис****
В малкият китен курорт Павел Баня хотел Севастополис предлага комбинацията от лековити минерални води,
мек климат и уникални преживявания. Хотела предлага ресторант с тераса, лоби бар, вътрешен и външен басейн с минерална вода, безплатен паркинг, безжичен интернет.


Цена - 80 лв. отнасяща се за турист на ден.
СЕЗОН
2022
СЕЗОН
2022