VIP
обява
хотел Съни Резиденс Слънчев бряг
     Хотелът се намира на 250 метра от плажа и 1 километър пешеходно разстояние от фамозния КАКАО БИЙЧ и очарователния град НЕСЕБЪР. Само на 5 минути с кола е от най-големият аквапарк на черноморието Аква Парадайз.
VIP
обява
хотел Кокиче Слънчев бряг
Хотелът е разположен в центъра на курорта и е само на 400 м. от централния плаж и на 200 м. от хотел ,,Кубан”. При нас можете да намерите всички необходими условия за ползотворен и пълноценен престой, независимо от сезона.
     Курортен комплекс Слънчев бряг се намира на Южното ни черноморие и е един от най – предпочитаните морски курорти у нас. Слънчев бряг е разположен на живописен залив под формата на полумесец и е с плажна ивица, дълга близо 10 км.Курортът се намира между курортните градове Несебър и Свети Влас, на около 40 км северно от Бургас. Слънчев бряг е основният курорт, около който се е оформила т.нар. българска Ривиера. Тук туристите намират отлични условия за качествена почивка на морето. Едно от основните предимства на Слънчев бряг е поддържаният плаж, който на места достига ширина от около 80-100 метра. Слънчев бряг е носител на престижното отличие „Син флаг” – признание за запазена екологично чиста природна среда. Климатът в района е изключително благоприятен и подходящ за морски туризъм и активна почивка. Множеството слънчеви дни, които се наблюдават в областта, дават името на комплекса. В Слънчев бряг своите гости очакват реномирани хотели с първокласно обслужване, приятни ресторанти и множество барове и дискотеки.