EN
Вилата предлага две къщи:
Двете къщи са единтични, като всяка разполага с хол и две спални.
Стаи:
- Оборудвани с легло 160/200 см. тип спалня, разтегателно легло, нощни шкафчета, гардероб, телевизор със сателитни програми и баня с тоалетна. Отоплението е на електрически печки.
Хол:
- Оборудвани с две ъглови легла, масичка и кухненски бокс снабден с мивка, шкаф, микровълнова печка и хладилник. Отоплението е с климатик.
Общ капацитет /12+2/.
Механа:
     Механата е с капацитет от 20 места и се намира върху скална тераса с прекрасна панорамна гледка и снабдена с външна и вътрешна трапезария с възможност за приготвяне на храна. Оборудвана е с камина предаваща приятна обстановка през зимният сезон, трапезаря, телевизор и кухненски бокс снабден с всичко необходимо за майстор готвач.
Вила "Скален кът" - цени :
                                        летен сезон               зимен сезон
                                          15.5 - 15.9                   16.9 - 14.5
- За една къща /6+1/  130 лв. на ден           150 лв. на ден

- За наемане на двете къщи над три нощувки цена по договаряне!

НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

Цена за наемане на двете къщи за три нощувки - 1850 лв.
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
+359 898 365 983
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

         Вила Скален кът е с капацитет от 14 лица, отстояща на 7 километра от град Трявна и намира в китното балканско село Нейковци. То е разположено в природен парк Българка, който охваща северните склонове на Стара планина. На 12 км. от селото се намира железопътна спирка Бъзовец, от където започва еко пътека, по която екскурзовод-водач ще Ви заведе до заслона на връх Бъзовец с панорамна гледка. От Бъзовец по маркирани пътеки може да стигнете до параклиса  "Вяра, Надежда и Любов" и до параклиса "Свети Иван Рилски", където ще се запознаете с част от историята ни. В близост до село Станчев хан  се  намира  пещерата "Змеева дупка" с  чудни карстови образования. Гостите имат на разположение екскурзовод - водач.
Атмосфера / обстановка на комплекса
    Двора е като райски кът не само за възрастните, но и за децата. Тук децата могат да  играят на воля сред чист планински въздух. А за възрастните е обособена самостоятелна механа с маси и пейки, а срещу нея е разположено барбекю.
Комплекса предлага:
     Вила Скален кът е изградена от две къщи с капацитет от 14 лица разположени в един двор снабдени с отделна механа с външна и вътрешна трапезария с възможност за приготвяне на храна.