За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg
Ресторант-Галерия CASA ART
Заповядайте в Ресторант-галерия CASA ART – най-прекрасното място за вашите семейни празненства, партита или приятен завършек на вашия уикенд. Насладете се с всички сетива на една уникална симбиоза от изкуство, артистични мебели и превъзходна кулинария.
Артистично е всичко около вас, артистичен е всеки един детайл. Артистичен е изцяло обрисуваният бар, както и вратата, която води до западната част на хотела. Артистични са масите от греди, добити от стари възрожденски къщи. Артистични са столоветe, лакирани в четирите корпоративни цвята. Артистични са чашите, изрисувани с нежни поетични мотиви. Артистични са керамичните чинии, създадени специално за хотел Casa Art от известния керамичен автор. Артистични и грандиозни са кaмината и пещта, прекрасно композирани от стари тухли и камъни в техните естествени нюанси, пълни с история на всеки милиметър. Артистична е униформата на сервитьорите. Артистични са осветителните тела и закачалките за дрехи. Артистично аранжирани и изключително вкусни са кулинарнитe шедьоври на готвача ни!

Лоби бар
Заповядайте в света на мечтите. Който не е успял от външната архитектура да го разбере, то, прекрачвайки прага на Лоби бара, ще осъзнае, че хотелът е създаден да радва всичките ни сетива. От пръв поглед пленява сърцето и душата величествената камина от стари, шамотни тухли, които намерихме захвърлени в една позабравена градина в Троян. Камината с колоритните пачуърк дивани CASA ART се превърна в най-любимото кътче за наши гости и приятели. Витражите на портата, майсторски изработени, живописното колело, небрежно подпряно на тухлената стена, пластиките и колажите – всички тези творби на изкуството предразполагат за пътешествия към приказни пространства.
Рецепцията остров с нейният самоуверен кубичен дизайн символизира иновативността и модернизма в нашето мислене. Отворена от всички страни, тя осигурява една топла и приветлива връзка между <strong>рецепционистите и гостите на хотела. По този начин искахме да постигнем усещане във всеки наш гост за истински, неподправен домашен уют, граден с много труд и любов.

Летен Коктейл бар
Разположен до прохладния басейн, летният коктейл бар открива невероятна гледка към Балкана. Тук ще намерите божествените коктейли от Коктейл Менюто на Каза Арт ЛЕТНИ ИЗКУШЕНИЯ както и вкусни деликатеси от менюто. През вечерите в лятната градина ще се почувствате сякаш сте на брега на острова на удоволствието. Всичко наоколо е уникално красиво синьо, уникално красиво жълто, уникално красиво зелено, както и уникално красиво оранжево. Страничните огради са изградени от камъни от възрожденски къщи. Между камъните са изваяни ниши с дискретно осветление, които създават неповторим ефект през топлите летни вечери.

Очакваме ви с удоволствие!