Ресторанти и барове - Премиум ALL INCLUSIVE, за да не Ви липсва нищо.
          Ресторант Метропол
Основен ресторант Метропол - Елегантен и стилен, с открита тераса, създаден и оформен така, че да отговори на всички Ваши очаквания! Предлага закуска на бюфет с фреш от портокал, кафе и чай. А ла карт обслужване по време на обяд и вечеря! Включени напитки – минерална вода, сок, безалкохолни напитки, наливни бира и вино.

          Италиански А ла карт ресторант Прего
А ла карт услугите започват с континентална закуска и продължават с лек обяд, пица и италианска паста до 19:00 часа. Насладете се на най-доброто от италианската кухня, различни видове пресни салати и разнообразие от десерти.

         Фюжън А ла карт ресторант
Обслужване А ла карт
Само с предварителна резервация
Модерен и изискан ресторант, с изтъчнена интернационална кухня! Изживейте мистерията и романтиката на този уникален ресторант!
Бар басейн
- формулата PREMIUM All inclusive  включва български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки,  освежаващи коктейли, наливна бира, кафе и чай
- обслужване - на бара и със сервитьор

Лоби - Пиано бар
Това е правилното място за едно хубаво кафе през деня, за едно или може би две питиета вчерта, мястото където можете да слушате хубава музика на живо … саксофон, цигулка и пиано, разбира се. Голямо разнообразие от напитки и коктейли, сервирани от 10:00 до 00:00 часа.
- формулата PREMIUM All inclusive включва български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, освежаващи коктейли, наливна бира, кафе и чай
- Музика на живо - вечер
- обслужване - на бара и със сервитьор

Мини бар
- безплатен - минерална вода, безалкохолни напитки и бира /попълва се ежедневно/.напитки и бира - ежедневно презареждане.
За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg