РЕСТОРАНТ ОРХИДЕЯ
Основният ресторант на хотела разполага със 160 места и предлага на своите гости богат избор от ястия както от българската така и от световната кухня.

БАРБЕКЮ РЕСТОРАНТ
Барбекю ресторанта предлага екзотични коктейли или наливаме чаша хубаво червено вино, където всеки е добре дошъл. Тук край огъня в камината можете да поседнете на сладка приказка с приятели или да споделите за удоволствието от вашата ваканция с наши гости от други страни по света.

ЛОБИ БАР с Wi - Fi връзка
Лоби барът към хотел Орхидея се намира в атриума на хотела, който впечатлява с уникалната си архитектура. Камък и дърво, цветя и водопади са основите използвани в декорацията и вътрешния дизайн на заведението.
Помещението е просторно, където се радва на голям интерес от страна на гостите в студените зимни вечери и създава уют и приятна атмосфера.
В Лоби барът гостите на хотела могат да се насладят на чаша топло кафе с парче торта, както и да разпуснат с чаша алкохол, докато ползват безплатния безжичен интернет или изчакват да се настанят.

СКАЙ БАР
Скай барът към хотел Орхидея е панорамен бар, разположен на последния етаж на хотела. Мястото разкрива уникални гледки. Предлага разнообразие от коктейли и сладки изкушения. В Скай барът на разположение на гостите на хотела има безплатен безжичен интернет, което го превръща в приятна зона за сърфиране в мрежата, за игра на партия шах или табла с приятел, които са любезно предоставени от хотела.

БАР БАСЕЙН
Бар басейна допринася за уютната атмосфера в хотела, където можете да релаксирате.
За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg