ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

EN
          Апартамент - Панорама Сюпириър - 96 кв.м. - Панорамни два двустайни апартамента. Местоположение - 9-ти и 8-ми етаж панорамен изглед към морето и басейна. Възможности за настаняване на 4-ма възрастни и 1 дете. Легла: 4 легла с площ от 90/200 см - с възможност за единица или 1 спалня с площ от 180/200 см в една от стаите и 1 спалня с площ от 140/200 см в другата стая + диван.
Екстри:
Централен климатик система, LCD телевизор с сб и платени ТВ, интернет, сейф, мини бар, "Добре дошли" гнездо с поднос, възможност за приготвяне чай и кафе, директно международно телефонно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система. Баня с модерен дизайн са оборудвани с вана и душ кабина, отделна тоалетна, халат и чехли, сешоар, телефон, паник бутон, Кухня за приготвяне не ястия, тераса с шезлонги и маса.
          Апартамент - Корнър - 70 кв.м. - Двустаен апартамент. Местоположение - 3-ти, 4-ти, 5-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти етаж Морска панорама от по-горните етажи; изглед към басейна на най-ниските етажи. Възможности за настаняване на 4-ма възрастни и 1 дете. Легла: 4 легла с площ от 90/200 см - 2 легла във всяка стая или 1 спалня с площ от 180/200 см в една от стаите и 1 спалня с площ от 140/200 см в другата стая + диван.
"Фламинго" Гранд***** - висока категория и луксозни квартири.
          Апартамент Гранд Супериор - 100 кв.м. - Предлага лукс, комфорт, просторни стаи и панорамна гледка към морето. Три двустайни апартамента, изпълнено в рамките на 7-ми и 8-ми етаж и представлява две спални, хол, просторна панорамна тераса с шезлонги и маса. Брой легла: 1 спалня с площ от 200/200 см, 1 спалня с площ от 140/200 см, 1 спалня с площ от 100/200 cm. Възможността за настаняване на 5 възрастни. Дневната е оборудвана с мебели, кухненски бокс с микровълнова печка.
Екстри:
Централен климатик, сателитна телевизия, интернет, сейф, мини бар, "Добре дошли" гнездо с поднос, възможността за приготвяне на чай или кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, баня с душ кабина, баня с хидромасажна тръба, халат и чехли, сешоар, телефон, паник бутон.
          Мезонет Гранд Супериор - 166 кв.м. - Местоположение на 9-ти етаж с панорамна гледка към морето и представлява 4 стаи - 3 спални и хол. Брой легла: 1 легло с размери от 200/200 см, 2 легла с площ от 160/200 см, 1 спалня с площ от 100/200 cm. Възможността за настаняване на 7 възрастни. Дневната е оборудвана с мебели, кухненски бокс с оборудване, с приложение за 6 човека и микровълнова фурна.
Екстри:
Централен климатик, сателитна телевизия, интернет, сейф, мини бар, "Добре дошли" гнездо с поднос, възможността за приготвяне на чай или кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, 3 бани с душ кабина и вана, халати и чехли, сешоар, телефон, паник бутон, тераса с шезлонги и маса.
          Студио Екзекютив - 50 кв.м. - Луксозно и стилно проектирани стаи. Местоположение - 9-ти и 8-ми етаж панорамен изглед към морето и панорамна гледка басейн. Възможност за настаняване на 2 възрастни + 2 деца. Брой легла - 2 легла с размери от 90/200 см. Допълнително легло (диван) с възможност за настаняване на 2-ма души.

Екстри:
Централен климатик система, LCD телевизор с сб и платени ТВ, интернет, сейф, мини бар, "Добре дошли" гнездо с поднос, възможност за приготвяне чай и кафе, директно международно телефонно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, Баня с модерен дизайн са оборудвани с вана и душ кабина, тоалетна, халат и чехли, сешоар, телефон, паник бутон, Кухня приложение с ястия, микровълнова, тераса с шезлонги и маса.
Услуги:
Ранно настаняване и късно напускане (в съответствие с възможностите на хотела). На разположение на гостите е Executive Lounge.
          Студио Делукс - 50 кв.м. - Луксозно и стилно проектирано студио. С морска гледка и изглед към басейна. Възможност за настаняване на 2 възрастни и 2 деца. Легла: 2 легла с площ от 90/200 см. и диван за настаняване на не повече от 2-ма или 1 спалня с площ от 180/200 см; 1 легло с размери 100/200 см. и допълнително легло ( диван).
Екстри:
Централен климатик система, LCD телевизор с сб и платени ТВ, интернет, сейф, мини бар, "Добре дошли" гнездо с поднос, възможност за приготвяне чай и кафе, директно международно телефонно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система. Банята с модерен дизайн и е оборудвана с вана и душ кабина, отделна тоалетна, халат и чехли, сешоар, телефон, паник бутон, тераса с шезлонги и маса.
Оборудване:
Централен климатик система, LCD телевизор с платени ТВ, интернет, пряко международно телефонно избиране, ютия и дъска за гладене, сейф, мини бар, електронна заключваща система, баня с модерен дизайн и са оборудвани с вана и душ кабина, тоалетна, сешоар, телефон, паник бутон, халат и чехли. Кухня е с възможност за приготвяне на ястия, "Добре дошли" гнездо с поднос, възможността за приготвяне на чай и кафе, тераса с шезлонги и маса.