ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА          
IBAN BG04FINV91501003665456
BIC FNVBGSF
гр.ВеликоТърново,5000,ул."БАЧО КИРО"№5
титуляр:"ГАП-ИНЖЕНЕРИНГ"ООД         
Пепа Александрова Трашлиева

За контакти:
Пепа Александрова-тел.+359 888 883 906;
Милен Късев-тел.+359 896 750 985
E-mail: gap_tours@abv.bg

EN
Спорт и фитнес :
Тенис на корт, тенис на маса, билярд, велосипеди и волейбол.
В хотела има масажен кабинет, СПА център обновен и оборудван с модерни съоръжения.
Хотела предлага билярдна и тенис маса, федербал, карти, табла, шах, дартс, интернет игри и др.
Гостите могат да ползват игрищата за тенис на корт на комплекс "Орхидея" срещу заплащане.

    SPA:
    С гордост Ви представяме ЕЛЕМЕНТС Спа - първият в Албена луксозен Спа център, предлагащ пълната гама от спа - услуги. Ние обединихме изискан дизайн и високи стандарти за функционалност, за да демонстрираме, че можем да се грижим за света около нас, без да се лишаваме от удобства. Вдъхновени от неповторимата красота на Земята и използвайки естествени материали и цветове, ние комбинирахме елегантност и традиции, за да покажем своята почит към Природата. Зелената инициатива е начало на една нова голяма промяна в начина, по който се отнасяме към Природата. Ние приемаме за наша водеща мисия да се грижим и лекуваме, да споделяме нашите знания и да даваме пример, като защитаваме Природата и продължаваме да се учим от нея. Нашата работа е израз на нашето отношение, уважение и грижа към нашите клиенти, към Природата и към нашия персонал.

    ЕЛЕМЕНТС Спа предлага на всеки свой клиент изключително спа - удоволствие, което надминава всички очаквания. От терапиите, които предлагаме, през продуктите, които използваме, до осветлението, музиката и ароматите в ЕЛЕМЕНТС Спа – всеки детайл е специално и внимателно подбран и има задачата да достави на всеки гост неповторимо изживяване. Ние сме тук, за да Ви поглезим с най-доброто в този кът за отмора. Всеки член на нашия екип е внимателно подбран и ние сме горди, че всеки терапевт, когото Вие ще посетите, е експерт в своята област.

    Ние създадохме един оазис на спокойствие и радост, където даваме отмора за тялото, наслада за душата, блясък на красотата и ”wellness” за Вас и Вашия свят за днес, утре и след това. Дали предпочитате кратък отдих от стреса на ежедневието, целодневна спа програма или уикенд за двама, ЕЛЕМЕНТС Спа е Вашето място, защото тук всеки е специален гост. Заповядайте, каним Ви на пътешествие, което ще Ви зареди с енергия и приятни емоции. В ЕЛЕМЕНТС Спа ще направим така, че външният свят да изчезне...за час, два или цял ден...изборът е Ваш.